Arrangør x Arbeidskraft

Gjenbruksuka lanserer nytt tilbud. Skal koble arrangører og engasjert arbeidskraft sammen.

Lafting av gapahuk i Neverdal. Foto: Holien Media


Det er mange roller som skal fylles og en rekke oppgaver som skal løses i gjennomføring av et arrangement. Det kan være oppgaver som administrasjon, planlegging, oppsett og nedrigging, være vertskap for gjester, lede en aktivitet, betjene en salgsbod eller stand, ta bilder, servere, til å rydde opp når arrangementet er over.

-Flere av våre samarbeidspartnere har signalisert at de kunne trengt en hjelpende hånd, for å ha tilstrekkelig kapasitet til å klare å utføre alle gjøremålene som tiltakene krever. Det er derfor en stor glede å meddele at Gjenbruksuka nå lanserer et nytt tilbud som skal hjelpe arrangører å nå ut til personer og grupper som kan bistå med engasjement, kompetanse og arbeidskraft, i arrangementets gjennomføring , sier Carina Rist, prosjektleder for Gjenbruksuka.

Trenger du arbeidskraft i gjennomføringen av ditt arrangement?

For å kunne hjelpe deg som er arrangør å nå ut til interessenter, må du;

  1. Melde inn arrangementet

  2. Lage prospekt

- Vi har laget et skjema hvor påmeldte arrangører legger inn informasjon om arrangementet, hvilke oppgaver arrangøren trenger hjelp til å få utført, og hvilke betingelser som gjelder for samarbeidet, som interessenter kan vurdere og melde sin interesse for. Gjenbruksuka er kun en koblingsaktør, så arrangørene vil selv ha ansvaret for å følge opp sine interesser, sier Rist.

Ønsker du å engasjere deg?

Er du en person eller en del av en gruppe som ønsker å engasjere seg, trenger arbeidspraksis, og har lyst til å være en del av et team som jobber med sirkulærøkonomi og grønn omstilling?

- Prospektene til den enkelte arrangør vil bli lagt ut på siden Engasjer deg! etter hvert som de meldes inn. Der vil du finne informasjon om de ulike arrangementene, hva de ulike arrangørene trenger hjelp til, eventuelle betingelser for samarbeid og kontaktinformasjon, avslutter Rist.

Sammen om ei bærekaftig fremtid i Salten!

Forrige
Forrige

Bli med på årets strandryddeaksjon!

Neste
Neste

Næringslivet x Gjenbruksuka = Bærekraft i praksis